Gazi Mustafa Kemal İlkokulu

Vizyon: GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKOKULU OLARAK VİZYONUMUZ; EĞİTİM VE ÖĞRETİMİN GEREĞİNE İNANAN, SORUMLULUKLARI PAYLAŞAN, ÖĞRENCİ ÖĞRETMEN İLİŞKİSİ ARKADAŞÇA OLAN, EVRENSEL EĞİTİM İLKELERİ DOĞRULTUSUNDA KURUMSALLAŞMIŞ BİR OKUL OLMAKLA BİRLİKTE TEMİZ, DÜRÜST VE ÇALIŞKAN BİR NESİL YETİŞTİRMEKTİR.

Misyon: GAZİ MUSTAFA KEMAL İLKOKULU OLARAK MİSYONUMUZ; BÜTÜN ÖĞRENCİLERİN ÖĞRENMELERİNİ SAĞLAMAK, ONLARIN BİLGİLİ, BECERİLİ VE KENDİNE GÜVENEN BİREYLER OLARAK YETİŞMELERİNE FIRSAT TANIMAK VE ONLARA 21.YÜZYILIN GELİŞEN İHTİYAÇLARINA CEVAP VEREBİLECEK BECERİLER KAZANDIRMAK İÇİN VARIZ.

Başarılar:

Saatler:
Isınma: Klima
Yabancı Dil:
Sportif Etkinlikler:
Bilimsel Etkinlikler:
Proje Çalışmaları:

WEB - https://gazipasagmkilkokulu.meb.k12.tr

Adres - Yeni Mahalle Zeytin Sokak Gazipaşa Antalya

Öğretim Şekli :Tam Öğretim

Yerleşim Yeri - Antalya´nın 180 km doğusunda 10 km uzunluğu, 7 km eninde Akdeniz kıyısında Gazipaşa Ovası üzerine kurulmuştur.

Adres - Yeni Mahalle Zeytin Sokak Gazipaşa Antalya

Ulaşım Gazipaşa, Alanya´ya 44, Antalya´ya 180 km. Her iki merkezden de ilçeye otobüsle ulaşılabiliyor. Özel araçla yola çıkanlar sahil yolunu izleyerek kolayca Gazipaşa´ya ulaşabilirler. Ayrıca İstanbul ve Ankaradan hava yolu ile ulaşım başlamıştır.

İl/İlçe Merkezine Uzaklık İlçe Merkezinde